Det er meget normalt, at vi ser ejerforeninger og andelsboligforeninger ansætter en professionel ejendomsadministration til at varetage de opgaver, de måtte have brug for hjælp til. I foreningens bestyrelser er medlemmer typisk optaget af deres arbejde, familie og andre fritidsinteresser, hvor det kan være svært at finde tid til flere af de administrative opgaver, som er forbundet med en ejerforening eller en andelsboligforening. Det kan derfor give god mening at alliere sig med en ejendomsadministration, som går ind og kigger på jeres enkelte behov, og laver en skræddersyet løsning med hjælp til f.eks. gennemgang af vedligeholdelsesplan, hele salgsprocessen af andelsboliger, registrering af ejerskifte, opkrævning af boligafgift og ejerudgifter, afholdelse af generalforsamlinger og bogføring af regnskaber samt meget andet.

En professionel ejendomsadministration kan hjælpe og bidrage til, at sikre at den enkelte beboer og den generelle bestyrelse er orienteret og har mulighed for at komme til ordet.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en samarbejdspartner?

Når du skal vælge en ejendomsadministration til at varetager opgaver for din ejerforening eller andelsboligforening anbefaler vi at du undersøger markedet grundigt. Der er ofte mange om buddet, hvorfor det godt kan betale sig at være ekstra grundig. Her vil det være en fordel, at du på forhånd har gjort dig nogle overvejelser om, hvilke arbejdsopgaver du ønsker at fralægge dig. Det gør det både smartere og mere effektivt, når du skal finde det rette match. De forskellige ejendomsadministrationer kan være specialiseret i forskellige opgaver, hvorfor det er en fordel at finde en samarbejdspartner, der har de bedste kompetencer for at løse de opgaver du måtte have brug for hjælp til. 

Vi har blandt andet gjort os lidt research for en pålidelig, professionel og kompetent ejendomsadministration i København. Her bliver du mødt med et fantastisk serviceniveau og en værdiskabende tilgang for dine ønsker og behov.