Hvis du har et barn som elsker Pokemon kort, så ved du sikkert også hvor svært det kan være at holde styr på alle de forskellige kort. Pokemon kort har været populært i så mange år, og utroligt nok så er de det stadig. Der er endda nogle af de helt gamle Pokemon kort, som er rigtig mange penge værd i dag.

Alle der har haft Pokemon kort, ved også hvor besværligt det nogle gange kunne være at holde styr på dem alle sammen. Hvis man lige ville finde et bestemt kort, så tog det tid, fordi de alle sammen var kastet samme sted i en pose. Her er Pokemon mapper helt perfekte! Alle Pokemon kortene kan placeres i system og rækkefølge i de her Pokemon mapper. Det er meget nemmere at finde det kort man lede efter fremover. 

Tag alle Pokemon kortene med på ferie næste gang

Hvis I køber Pokemon mapper, så kan I også nemt have alle de mange Pokemon kort med på ferien næste gang. I kender helt sikkert den proces, hvor børnene gerne vil have alt deres legetøj med på ferien og der er simpelthen bare ikke plads. Det gælder om at finde noget, der kan underholde børnene, som ikke fylder for meget.

Især hvis man skal flyve og ikke køre på ferie, så er der bare nødt til at blive pakket efter hvad der kan være i kufferterne. 

Derfor er malebøger og farver også geniale at have med på ferien, hvis det er noget børnene godt kan lide at bruge tid på. Det fylder ingenting og det kan også lige hives frem i flyet, hvis de keder sig. Derudover er der jo en den famøse iPad, som er en rigtig tidsrøver. Mange forældre rækker deres børn en iPad på flyveturen, fordi så er de godt optaget.

Det hele gælder om at få sjove ting med, som ikke fylder det store, så hvis du har børn, som har utrolig mange Pokemon kort, så find Pokemon mapper! Det gør det både nemmere for forældrene, men bestemt også for barnet selv.