Fest og ferie på midtsjællandsk gods

Står du for at skulle holde en større fest, eller trænger du til et afbræk fra hverdagen? Så kan du med fordel tjekke Sonnerupgaard Gods.

Hold dit bryllup eller din fødselsdag på Sonnerupgaard Gods

Hos Sonnerupgaard Gods finder du flotte og velindrettede selskabslokaler som er særdeles velegnede til afholdelse af større arrangementer. Når du vælger at holde fest på Sonnerupgaard Gods får du al den nødvendige hjælp til oppyntning, servering og madlavning – og service, bestik, glas, borde og stole er naturligvis inkluderet.

Weekendophold eller miniferie på Sjællands smukkeste gods

Det er ikke kun endags arrangementer og fester som kan afholdes på Sonnerupgaard Gods. Du kan også vælge at henlægge din ferie eller din forlængede weekend til de smukke historiske rammer. Sonnerupgaard Gods råder over flere værelser som er velegnede til den romantiske getaway.

På Sonnerupgaard Gods kan du få det bedste ud af weekenden, med lange gåture og hyggelige aktiviteter i det naturskønne midtsjællandske område. Du og din kæreste eller ægtefælle kan få dagene til at gå med udflugter til de omkringliggende seværdigheder, for eksempel Skjoldungernes Land, Sagnlandet Lejre, Vikingeskibsmuseet og meget andet.

I kan slutte dagene af med gourmet måltider på omkringliggende restauranter. Og natten kan I tilbringe i et af de gennemrenoverede værelser på godset.

Glamping på Sonnerupgaard Gods

Ønsker I at tilbringe såvel dagene som nætterne i den frie natur? Så tilbyder Sonnerupgaard Gods tillige såkaldte glamping ophold. Glamping er en betegnelse for glamourøs camping og foregår i lækre telte med adgang til alle fornødenheder. Du og din partner kan hygge jer med at lave mad over bål eller på grill, og nyde stilheden i naturen med marker, skove og enge til alle sider.

I prisen på glamping pakken er en let morgenmad samt brænde til bålet og al udstyr til madlavning inkluderet. Læs mere på sonnerupgaard.dk