I det naturskønne og idylliske Nordsjælland finder du Hørsholm – et by område, som strækker sig over tre kommuner og tæller tæt på halvtreds tusind indbyggere.

I Hørsholm By finder du stationen for Kystbanen som forbinder København med hele Nordsjælland – og således hører Hørsholm til de områder, som ligger centralt og dog med afstand til den pulserende storby. Dette gør Hørsholm til et populært mål for børnefamilier som søger ud fra centrum men stadig gerne vil kunne komme ind til staden i en fart. Med en bolig i Hørsholm får I det hele: Direkte adgang til skov og strand, gode indkøbs muligheder, nogle af landets bedste skoler og daginstitutioner samt ganske acceptable forhold for pendlere.

Har du og din familie valgt at bosætte jer i Hørsholm, og har i allerede fået nøglerne til ønskelejligheden eller til drømmehuset i hånden? Så er I sikkert mere end almindeligt ivrige efter at rykke ind. Men her er det en god idé at tænke sig om en ekstra gang, før I lejer flyttebilen. I bør overveje om ikke det giver mening at lade boligen renovere før I fylder den med møbler og øvrigt indbo.

Lad det lokale malerfirma i Hørsholm hjælpe med istandsættelsen

Til dette formål er det smart at alliere sig med et professionelt malerfirma, som kan forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk. Det kan nemlig godt være svært at finde tiden og overskuddet til at komme ordentligt i bund med denne opgave. Og her kan et malerfirma befolket af erfarne faglærte malere være til stor hjælp.

I Hørsholm finder du op til flere afdelinger af det landsdækkende malerfirma Malerkanonen. Malerkanonen samarbejder med malerfirmaer over hele Danmark – og således også i Hørsholm. Malerkanonen holder nogle af landets billigste priser, og derfor vil du altid kunne få et skarpt tilbud på malerarbejde hos Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk