Når man skal vælge tandlæge, så er det altid en fordel at vælge en tandlæge som ligger tæt på hvor man bor. Der er ikke rigtig nogen der gider til tandlæge, men folk gør det fordi de “skal”. Hele denne her proces hvor man skal transportere sig selv hen til tandlægen hver halve eller hele år, det kan man undgå. Hvis nu man valgte en tandlæge der lå tæt på ens hjem, så er det en mere overskuelig ting at få gjort. Hvis du bor i Næstved, så skal du klart vælge din tandlæge i Næstved – det bliver du glad for på sigt, hvis du har tænkt dig at følge den anbefaling der kommer nu. 

Smil til verden og den smiler til dig

Alle burde gå til tandlæge oftere end hvert halve år. Mange går kun til tandlæge en gang om året og for andre går der flere år imellem. Et smukt smil giver bedre selvtillid, selvværd og man udstråler meget mere glæde, hvis man går rundt og smiler til folk. Hvorimod hvis man er utilfreds med sine tænder, så har man en tendens til at ville gøre alt for at skjule dem – og det gør man jo bedst ved ikke at smile. Det kan misforstås af rigtig mange og man kan hurtigt give det forkerte førstehåndsindtryk. Når nu der er en løsning på disse problemer, hvorfor så ikke gøre det? Overhold dine tandlægetider lidt mere fremover, og du vil helt sikkert blive glad for det i længden. 

Selvom det er en dyr fornøjelse, så burde mange lægge penge til side hver måned til et tandlægebesøg et par gange om året – ligesom man lægger penge til side til regninger. Hvis man så ovenikøbet får skiftet tandlæge, så man pludselig har tandlæge i næstved frem for inde på Frederiksberg eller hvor man ellers har haft det før, så sparer man også penge på transport frem og tilbage. Det bliver altid nemmere at tage sig sammen til at passe sine tandlægetider, hvis man bare skal smutte ned til sin tandlæge i næstved på gåben.