Skal der indkøbes nye legeredskaber, her under et gyngestativ, til legepladsen? Så kaj du med fordel læse med i det følgende.

Vælg sikre og stabile legeredskaber til legepladsen

Uanset om du skal udruste en privat legeplads, eller om du er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af legepladsen på en skole eller i en børnehave eller SFO, bør du vælge udendørs legeredskaber i top kvalitet.

Disse legeredskaber skal kunne holde til lidt af hvert. Ud over børnenes til tider voldsomme og hårdhændede leg, som legeredskaberne skal kunne tåle i flere timer om dagen, skal redskaberne også tilbringe hele døgnet under åben himmel året rundt.

Det betyder at såvel sandkasser som gyngestativer, legetårne, vipper og rutsjebaner skal kunne tåle de barske danske vejrlig sommer og vinter uden at det går ud over sikkerheden. Derfor bør du udse dig de bedste udendørs legeredskaber som lever op til samtlige krav og standarder. Og dem kan du finde hos den danske forhandler af legeredskaber og institutions udstyr MAX Horsens A/S.

Find det mest solide gyngestativ til legepladsen hos MAX Horsens A/S

MAX Horsens A/S forhandler blandt andet gode og solide gyngestativer. Et gyngestativ er et særdeles populært legeredskab som ungerne elsker. Men det er ikke helt ufarligt at gynge på et gyngestativ som ikke er sikret i tilstrækkelig grad.

Du bør derfor udvælge et solidt gyngestativ som er bygget til at kunne håndtere daglig belastning, og som kan fastgøres på forsvarlig vis. Et sådant gyngestativ kan du finde hos MAX Horsens A/S.

MAX Horsens A/S har mange års erfaring som leverandør af legeredskaber til skoler, institutioner og private legepladser. Når du handler med MAX Horsens A/S får du garanti for den høje kvalitet. Og du kan være sikker på at ungerne får glæde af det nye gyngestativ i mange år.

Find det bedste gyngestativ til institution på max-horsens.dk