Et plankebord er ikke blot et bord. Til forskel fra borde med plader fremstillet af melamin eller laminat, har et plankebord i kraft af det levende og organiske materiale en særlig charme, som ikke kan genskabes syntetisk. I modsætning til de mere sarte typer af træborde kræver plankebordet nærmest inden pleje – faktisk bliver det blot smukkere og mere unikt af at blive brugt til daglig. Slitage fra daglig anvendelse giver bordet patina og personlighed, og du vil kunne nyde dit plankebord i mange år uden at skulle ærgre dig over pletter eller ridser.

Hvor finder jeg plankeborde i høj kvalitet?

Er du på udkig efter et lækkert plankebord, som kan forskønne din spisestue, dit arbejdsværelse eller måske sofa hjørnet, kan du med fordel tage et kig i den online shop tilhørende den danske virksomhed Hipstory. Hos Hipstory finder du et bredt og varieret udvalg af plankeborde i alle størrelser og udformninger – alle med det til fælles, at de udelukkende er fremstillet af kvalitets materialer og designet til at passe til de fleste hjem.

Samtlige plankebord fra Hipstory er behandlet med voks, hvilket beskytter dem imod slid og udtørring. Behandlingen giver samtidig bordet en flot mørk tone, og træværkets unikke kendetegn så som knaster og årer fremhæves.

Hvilket plankebord skal jeg vælge?

Med ås stort et udvalg kan det godt være vanskeligt at vælge plankebord. Som udgangspunkt skal dit plankebord passe til rummet, og selvfølgelig til det antal mennesker, som skal sidde omkring det. Inden du køber plankebord, bør du således foretage en opmåling af stuen eller værelset, og dernæst af det areal, som du ønsker dit plankebord skal optage. På den måde er det nemmere at finde det helt rigtige plankebord, som passer perfekt til dit hjem.

Du kan se det store udvalg af smukke og unikke plankeborde på hipstory.dk