advertorial

At have billige terrassedøre kan sagtens være nogle, som der er af virkelig kvalitet, men det kommer jo lige så meget an på, om man selv kan finde ud af at sætte dem op, eller om man har ansat nogle håndværkere til at gøre det, som der kan gøre det ordentligt.

Desuden slipper sådan en dør jo med tiden taget, fordi den bliver udsat for mange vejrforhold, og det er mange temperaturforskelle, som den skal holde til.

Specielt hvis den dør er af træmateriale, så er der en stor chance for, at det kan udvide sig og trække sig sammen mange gange, og det kan ende med at sætte sig over tid.

Med tiden har man opfundet metoder og behandlinger, der gør, at sådan en terrassedør kan holde i lang tid, men selv de bedste materialer og forholdsmetoder har deres begrænsninger.

Så man skal holde skarpt øje med sådan en terrassedør for at se, om den begynder at hælde lidt.

terrassedøre

Se efter, hvorfor den terrassedør hænger lidt

Man opdager tit sådan en hældning, fordi man kan mærke, at den støder mod gulvet eller karmen i et omfang, som den ikke burde.

Måske sidder man på afstand i et stykke tid og kan se, at der er kommet en hældning til, som der ikke var der tidligere, og det kan man også bekræfte med et vaterpas efterfølgende.

Det kan så være hængslerne, eller hvad døren ellers hænger i, som der er blevet slidte og skal udskiftes, eller også er det selve terrassedøren i sig selv, der er ved at være brugt og slidt.

Det kan jo være en dør af en ældre type, som der ganske enkelt trænger til at blive udskiftet, så det kan ikke rigtig svare sig at begynde at gøre noget ved den gamle, da det bare har en stakket frist med livsforlængelse til den.

En ny terrassedør er den bedste løsning.