Som gymnast er en madras altafgørende for at få en god træning. Du vil også blive en bedre gymnast med tiden, hvis du kan træne på en god madras. En airtrack er den ultimative madras for gymnaster. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Læs med her!

Alle kan få glæde af en airtrack, men det er helt klar en fordel at vælge den airtrack, som passer bedst til dit niveau. Du kan købe 3 forskellige serier af airtracks. Serierne hedder Play, Practice og Performance.

Hvad er forskellen på de 3 airtracks?

Play serien består af airtracks med en højde på 10 og 15 cm. Begge højder er super gode, hvis man ønsker en airtrack til hjemmet. Den kan bruges både udendørs og indendørs. Der findes korte modeller på 3 meter, som er super lette at tage med på farten. Hvis I eksempelvis skal en tur i sommerhus, så kan I have jeres airtrack med og sikre flere timers sjov og underholdning på turen. 

Play serien er god til sjov og leg samt springøvelser. Det er også en super god madras til en babys motorik træning. Det er en madras til børnene og hele familien. 

Practice serien består af airtracks med en højde på 20 cm. Det er den perfekte madras til mere professionelt brug, men som samtidig også kan bruges af en nybegynder. Den er god både til træning derhjemme og træning i idrætsklubben. 

Performance serien består af airtracks med en højde på 30 cm. Det er den madras du skal have, hvis du er elite springer eller som I skal have i foreningen. Den vil et afsæt i særklasse, som er super vigtigt som gymnast. 

Forhør dig hos forhandlere og specialister om airtracks

Hvis du er i tvivl om hvilken airtrack der passer til dit niveau, så er det altid en god idé at forhøre dig hos en forhandler. Der vil ofte sidde en specialist, som har fuldstændig styr på hvilken airtrack du skal vælge. 

Hvis du dyrker gymnastik på højt plan, så er det i hvert fald vigtigt at du får den helt rigtige madras. Jo bedre man bliver som gymnast, jo højere krav er der også til udstyret.