Skal familien have ny bil i garagen? Så kan du overveje at købe en brugt en af slagsen.

Er der nogen fordele ved at købe en brugt bil?

Måske har du allerede overvejet at købe en brugt bil, men sluppet tanken igen på grund af overvejelser omkring køre egenskaber, brændstof økonomi og sikkerhed ombord.

Men du behøver faktisk ikke at gøre dig sådanne bekymringer når det handler om at købe brugt bil. Med en ny bil får du ganske rigtigt det seneste nye inden for udstyr og tilbehør. Og en spritny bil vil selvfølgelig altid tilhøre den bedste miljø klasse og være forsynet med dele som endnu ikke har oplevet det mindste slitage.

Til gengæld kommer du til at betale en høj økonomisk pris når du investerer i en fabriksny bil. Den danske stat pålægger den nemlig så høj en afgift at du snildt vil komme af med det dobbelte af bilens faktiske nypris. Det betyder at du efter al sandsynlighed skal ud og optage et dyrt bil lån for at kunne finansiere købet.

Så er det pludselig ikke længere sikkert det kan betale sig at købe en helt ny bil – især ikke når du kan få en cirka fem år gammel model til en brøkdel af denne pris. En sådan bil vil nemlig have gennemlevet størstedelen af det værditab som uvægerligt følger med køb af ny bil. Og så kan du altså få rigtig meget mere bil for pengene hos en brugtvogns forhandler.

Hvor finder jeg en god brugt bil til salg?

Du bør faktisk udelukkende lede efter brugte biler hos forhandlere. Så er du nemlig sikker på at din nye brugte bil er i forsvarlig og køreklar stand – og at den ikke falder fra hinanden efter få måneder. Du kan finde en stor samling af brugte biler til salg over hele Danmark på Biltorvet.dk