Glade børn leger bedst. Sådan lyder ordsproget ikke helt, men der er nu stadig noget om snakken, hvis du spørger Bøllen Skov- og idrætsinstitution. De er en børnehave og vuggestue, der tager sig godt om dine børn på helt nye måder.

De bruger leg og bevægelse i naturen i deres programmer og lader børn komme ud og få jord under neglene. De har en lang række principper som de har bygget deres institution op efter. Den ene er pædagogisk idræt, der er

Bøllen Skov- og idrætsinstitution er en certificeret institution, der sparrer og rådgiver sig med andre certificerede institutioner i landet, og det gør dem faglige, professionelle og progressive.

Bøllen Skov- og idrætsinstitution arbejder ud fra mottoet ”Læring gennem bevægelse” og ”Krop imiterer krop”. Der er derfor i dagligdagen fokus på idræt, gymnastik og dans samt masser er ture i skoven og til svømmehallen. Der er ingen grund til at sidde inde, hvis man kan lege ude.

Bøllen Skov- og idrætsinstitution har gode nomineringstal og gør alt hvad de kan for at skabe gode vilkår for dine børn, så de kan blive klar til det videre liv. Det er okay, børnene ikke er de bedste til fodbold, svømning eller klatring – det vigtigste er at have det sjovt og at styrke muskler, motorik og glæde ved nye udfordringer.  

På hjemmesiden kan du også læse en lang række gode og velfunderede artikler om børnehavens pædagogiske linjer og principper. Det er også lige præcis her at du kan finde nøjagtige detaljer om de læreplaner som institutionen benytter sig af. Her er en for 0 til 2 år og fra 3 til 6 år.

Bøllen Skov- og idrætsinstitution er altså en utrolig skøn, lærerig og inkluderende børnehave, der tager godt hånd om dine børn i de første år af dit barns levetid, så det står tilbage efter 6 år, klar til at indtage børnehaveklassen og klar til at indtage livet på den bedste måde.