advertorial

Står du som bygherre og leder efter dygtige underleverandører til dit byggeprojekt? Så bør du læse med i det følgende.

Hvor finder jeg en pålidelige entreprenør i Frederikshavn?

Hvis dit byggeprojekt skal finde sted i det nordjyske er det en god idé at vælge underleverandører som opererer på de kanter. Leder du efter en entreprenør som kan varetage størstedelen af opgaverne relateret til projektet kan du med fordel tage et kig på HMU A/S.

HMU A/S er en entreprenør virksomhed som siden 1991 har hjulpet såvel private som offentlige bygherrer med at få både større og mindre byggeprojekter til at køre på skinner.

Når du lader HMU A/S håndtere diverse opgaver relateret til dit byggeri kan du være helt sikker på at de alle som en bliver løst til UG med kryds og slange. HMU A/S sætter nemlig en stor ære i at aflevere vel udført arbejde – og det til tiden.

Du finder ikke en bedre entreprenør i Frederikshavn, Hirtshals og nærmeste omegn. HMU A/S kender området og kan bidrage med stor erfaring og know how inden for gennemførelse af byggeprojekter i Nordjylland. Og du kan trygt overlade samtlige opgaver til HMU A/S hvis du ønsker en totalentreprise løsning.

Få hjælp til bygge- og anlægsopgaver hos HMU A/S

HMU A/S udfører alt det klassiske entreprenør arbejde som for eksempel byggemodning, kloakering, støbning af beton fundament, oprensning af jord samt planlægning og implementering af belægning.

Der ud over kan du hos HMU A/S få hjælp til såvel, murer, tømrer, snedker og smede arbejde. HMU A/S er i besiddelse af egne værksteder og smedjer, og fremstiller selv diverse elementer.

Uanset størrelsen på – og omfanget af – dit byggeprojekt kan du roligt regne med at HMU A/S kan give dig det bedste tilbud på udførelse af entreprenør arbejde. Klik ind på hmu.dk og læs mere.