Industribyggeri er skam ikke bygget til at fungere som boliger, selvom nogle betonboliger skam godt kan ligne noget, der har taget inspiration fra industribyggeriet.

Den her artikel er heller ikke henvendt til hjemløse mennesker, der leder efter et godt sted at sove for natten, for så kan man nok komme galt afsted, hvis man overnatter et sted, hvor der kan være hårdt arbejde igangværende, mens man gemmer sig i et hjørne for at få varmen og sove, og man så kommer til skade på den måde.

Det her er faktisk mere henvendt til dem, som der skal arbejde med noget industribyggeri, om man er ved at bygge det, eller man arbejder på stedet i en af bygningerne eller flere af slagsen som ens arbejde i en funktion, som stedet er bygget til at blive brugt til.

Så skal der soves i noget industribyggeri

Lad os gøre det konkret og sige, at vi har at gøre med noget industribyggeri i Mariager, som er ved at blive bygget.

Nogle gange har man så midlertidige boliger til dem, der arbejder med projektet, fordi de har lang vej hjem – måske bor de endda i udlandet!

Så er det lettere, hvis de bor sammen, så de hurtigere kan komme på arbejde i nærheden, og de kan holde hinanden op på at komme på arbejde. Og så styrker det fællesskabet.

Når det så er bygget færdigt, så er man måske den person, der er ansat eller arbejdet i en af disse bygninger.

Vedkommende skal så måske sørge for overvågning i løbet af natten, hvor det kan blive nødvendigt med en lur, så man får indrettet et lille område, hvor man kan tage en lur på en sofa eller lignende.

Dette er især smart, hvis man er flere, der kan deles om arbejdet, så den ene ikke bliver for udmattet af at skulle klare det selv.

Som sagt er sådan noget her ikke bygget til at sove i, men man kan blive nødt til at finde en midlertidig løsning.