Bor du i storbyen i en bygning fra det 19’ende århundrede eller er du bare heldig at bo et sted med trægulv, så er du måske klar over, at du bør få afslebet dit trægulv. Et ny afslebet trægulv vil bidrage positivt til hele hjemmets udtryk og et ikke afslebet trægulv kommer hurtigt til at se trist ud og er oven i købet sværere at holde rent. Der er altså flere gode grunde til at få afslebet sit gulv. Tjek evt. https://gulvkanonen.dk/ for at se mere om gulvafslibning.

Gør det selv er en mulighed

Var du klar over at det er muligt at leje en maskine til selv at afslibe dine gulve? Det er det, du skal bare besøge dit lokale byggemarked. Når du har lejet en maskine, er alt, hvad det kræver af dig, primært tid og knofedt. 

En vigtig pointe og ting at være opmærksom på er, at du gør brug af det rigtige sandpapir. For fint sandpapir vil betyde, at projektet vil tage en evighed og at du måske ikke bliver færdig. Omvendt vil for groft sandpapir ende med at ridse gulvet, hvilket jo går imod pointen om at få et flot gulv. 

Det er vigtigt at finde den rigtige gulvafsliber

Da trægulve er betydningsfulde for dit hjems udtryk og rengøring, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige til at slibe dine gulve, hvis ikke du har tænkt dig at gøre det selv. 

Derfor giver det god mening at få tre forskellige tilbud fra forskellige virksomheder. Det kan være med til at give dig et godt overblik over prisniveauet. Der er jo ingen grund til at betale overpris men samtidig er billigst ikke nødvendigvis bedst. Ved at få tre tilbud risikerer du ikke at få fat i den dyreste i dit område, men du kan også se, hvis prisen er mistænkelig lav.