advertorial

Man sørger jo stort set altid for, at man udskifter låsene, når man får nye lejere.

Det er jo til for at gøre, at man er på den sikre side, at den eller de eneste, der kan åbne låsen til hoveddøren, er den/dem, der har fået overdraget nøglen til døren.
Så kan man vælge at få lavet kopier af nøglen, og det er jo lidt op til en selv.

Det er ikke nødvendigvis fordi, man er bange for, at der er en tidligere lejer, der kan finde på at komme retur og eventuelt har negative intentioner, men det giver bare en større tryghedsfølelse, at man ved, at der ikke er andre end dem, man giver tilladelse til at komme ind, som der kan komme ind.

Det er jo netop også det med, at man ikke ved, hvor mange kopier af sådan en nøgle, som man ved, der er i omløb, hvorfor det er bedre, at man bare udskifter låsen.

dør

Det er godt med genbrug af låsen til døren

Men hvis vi nu tager det eksempel, at der er tale om ens eget hjem, og man ved, hvor mange nøgler der er i omløb, eller der er tale om en indvendig dør, som man har købt på Klarwindows.co.uk, hvor man vil have sat en lås i.

Da man så smed den gamle dør ud, så sørgede man for at skille den ad, så man havde metal for sig, træ for sig og andre materialer.

Og så stod man også lige pludselig der med en lås, som der fungerede helt perfekt, og den var ikke engang rusten eller noget, og man havde jo nøgler til den.

Så hvorfor dog få anskaffet sig en ny lås, når man bare kan bruge den, som der allerede er der, og sætte den i den nye dør?